Atgal

Atnaujinome ir plečiame savo mišinių asortimentą

   Balandžio 24, 2023

Norime jums pasiūlyti naują mūsų mišinių seriją ROADSIDE, skirtą technogeninių zonų, ir ne tik jų, apželdinimui. Tai – atnaujinta ir praplėsta buvusios mišinių serijos KELIAS linija.

Šalikelių, parkų, žalių zonų, įvairios paskirties kraštovaizdžio elementų apželdinimui skirti mišiniai ROADSIDE Universal ir ROADSIDE Green.  Parinkti mišinių augalai yra nelepūs augimvietei, augdami sudaro tvirtą velėną.

ROADSIDE Universal mišinys yra universalios paskirties – tinka apželdinti pakeles, šlaitus, parkus, žalias zonas, įvairios paskirties kraštovaizdžio elementams, kurie reikalauja mažiau priežiūros.

ROADSIDE Green mišinyje yra nektaringų augalų, kuriuos lankys vabzdžiai, taip bus prisidedama prie bioįvairovės išsaugojimo. Baltieji dobilai praturtins dirvožemį biologiniu azotu.

ROADSIDE Slope mišinys yra skirtas šalikelių šlaitų apželdinimui prie intensyvaus eismo bei įvairių kitų kelių. Tai ilgaamžiai žolynai, vienoje vietoje gali augti 10-12 ir daugiau metų. Suformuoja labai tvirtą velėną. Gerai žiemoja, atsparūs mindymui bei pjovimui. Mišinio sudėtyje esančios varpinės žolės turi galingą šaknų sistemą, kuri gerai sutvirtina dirvožemio paviršinį sluoksnį, apsaugo dirvos paviršių ir inžinerinius įrenginius nuo vandens erozijos, nuošliaužų ir galimų įgriuvų.

ROADSIDE Perfect mišinys skirtas kelio sankasoms, šlaitams apželdinti.Mišiniui parinkti augalai, kurių galingos šaknys audamos sudaro tvirtą velėną ir sutvirtina paviršinį žemės sluoksnį. Tai ilgaamžiai, nelepūs žolynai, gerai žiemoja, atsparūs mindymui bei pjovimui, nuo kelių dangos ant žolyno patenkančioms druskoms ir kitiems teršalams. Gerai pakelia sausringus laikotarpius, todėl labai tinka šlaitų, intensyvaus eismo žaliųjų juostų apželdinimui.

ROADSIDE Intense mišinys yra skirtas pagreitintai žalių juostų regeneracijai. Mišinyje esančios gausiažiedės svidrės greitai ir intensyviai auga, tad jau netrukus po sėjos apsėtas plotas bus saugomas šio augalo šaknų ir lapijos. Vėliau tvirtą velėną suformuos kiti šio mišinio augalai.

Daugiau informacijos rasite mūsų svetainėje:

https://www.agrolitpa.lt/Produktai/el-parduotuve/seklos-vejoms-slaitams/zoliu-seklu-misiniai-technogeniniu-zonu-apzeldinimui/