Atgal

Informacija dėl VšĮ „V. Genio tvaraus ūkininkavimo Akademija“ renginių

   Balandžio 22, 2022

Jau buvome įpratę susirinkti į kasmetinę konferenciją „Praktinė V. Genio tvaraus ūkininkavimo patirtis klimato kaitos kontekste. Dirvožemio procesų valdymas, augalų ir jų veislių svarba beariminėje žemdirbystėje“.

Norime jus informuoti, kad nusprendėme šiuos metus skirti daugiau praktiniams mokymas, o šitą konferenciją daryti kas 2-3 metus.

Planuojame daryti mažų grupių zoninius seminarus.  Besidomintys ir turintys klausimų ekologinės ir beariminės žemdirbystės klausimais, sėjomainos sudarymo ir dirvožemio tausojimo tematika, kreipkitės  į mūsų agronomus-konsultantus registracijai į renginius.  

Kiekvienas mūsų agronomas savo darbo zonoje surenka besidominčius „UAB Agrolipa“ sėklų augintojus, sutaria, kokios temos jiems yra aktualios, tada numatome ir deriname galimas datas susitikimui ir darbui nedidelėmis grupėmis VšĮ „V. Genio tvaraus ūkininkavimo Akademija“ bandymų bazėje. Bus galimybė apsilankyti VšĮ „V. Genio tvaraus ūkininkavimo Akademija“ bei gamybiniuose V.Genio laukuose.

Tad, norintys susitikti, kreipkitės į savo zonos agronomą-konsultantą pagal zonas žemėlapyje. Primenu, kad Irenos zoną laikinai kuruoja agronomė-konsultantė dr. Viktorija Gecaitė.

Taip pat primenu, jog šiemet dalyvaujame parodoje AgroVizija 2022, kuri vyks 2022 m. 06.29-07.01, Akademijoje. Kviečiame aplankyti mūsų ekspoziciją, parodomuosius laukelius.

 

Agronomų kontaktai konsultacijai pagal rajonus: